Hoe bedrukte kartonnen bekers kan u tijd, stress en geld besparen.

Een enkelwandige kartonnen bekers zijn geschikt voor gebruik op ettelijke plekken en in verscheidene omstandigheden. Denk aan kantoor of kantine, maar ook met beurzen, festivals ofwel zelfs je sportvereniging.

Ook niet louter in een horeca, bij evenementen en concerten, maar ook in kantines betreffende heel wat ondernemers en verenigingen geraken daar jaarlijks duizenden lenzen, bekers en mokken verbruikt. Uit veiligheidsoverwegingen is toepassing geschapen van plastic of kartonnen glazen en bekers, in koffieautomaten vind je niet anders.

Stevige koffiebekers 177cc / 7oz Een strekking met die beker is 180 cc. 180 cc kan zijn het meest gebruikte formaat in Holland en staat in verhouding met ons gewone kop koffie. Aantrekkelijk met die koffiebeker is dat een beker iets breder kan zijn en over dikker karton beschikt. De kartonnen beker is daardoor bijzonder sterk en bezit een goede isolatiewaarde.

Espressobeker bedrukt met logo 120cc / 4oz 120CC Kartonnen bekers drukken betreffende uw bedrijfslogo? Uw koffiebekers drukken met de bedrijfslogo kan zijn ons dikwijls heel wat vergeten methode van uw huisstijl uiten.

Indien de koffiemachine nauwelijks 180cc mag uitserveren is het mogelijk om een instellingen te veranderen. Wilt u liever uit iemand formaat drinken ofwel ons combinatie met verscheidene formaten bestellen?

Een koffiebeker waar u dan ook de vingers ook niet met brand Heel veel andere gevraagd - de dubbelwandige beker Met een dubbelwandige koffiebeker bieden wij u dan ook ..

Wij zijn wél ons en al oor. Voor elke klant. Ofwel je meteen vragen hebt over druktechnieken ofwel een mooie deal. Bel rustig. Wij helpen je reclame vervaardigen.

Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen via op een prijs te klikken. Een prijzen aankomen overeen betreffende het aantal stuks en een bijbehorende levertijd.

De kartonnen koffiebekers zijn speciaal ontwikkeld wegens dit serveren betreffende warme dranken. Daar waar verschillende bekers flink heet mogen worden via de hitte website aangaande een koffie, is dit voor onze koffiebekers ook niet dit geval.

In overeenstemming met CUPSZ is daar geen beter communicatie medicament dan ons bedrukte kartonnen beker! Betreffende dit drukwerk tot dit vormen van een beker, we verrichten het elkeen in Tilburg. Door de verscheidene formaten en bedrukkingen bestaan de opties behoorlijk! 

De meeste mokken en bekers bestaan in meerdere kleurcombinaties te drukken. Vraag uw contactpersoon voor Relatiegeschenk4you naar de opties voor het drukken over lenzen, mokken en bekers.

Do you wish to have your own design or merknaam printed on a product? Then that’s possible! With our unique and clever sites calculating tool, you can see a live and websites price of the products at which you wish your merknaam to be printed on.

De normale koffiebeker is passend voor volledige opdruk. Tevens wegens koffieautomaten beschikken wij aan een geschikte kartonnen beker. Behalve kartonnen bekers leveren we ook kunststof koffiebekers. 

Op speurtocht naar andere kunststof ofwel kartonnen bekers? Neem dan een kijkje in het kompleet assortiment kartonnen en plastic producten 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *